nem hivatalos oldal

Webáruház

Kiváló bőrmegújító az infraszauna

Cédrus infraszauna

A kellemes meleget a legtöbb ember kedveli. Ha ezen felül a testre is jótékonyan hat, akkor még jobb. Az infraszauna számos jótékony hatását figyelték meg felfedezése óta.

Az infrasugarak nem a szauna belső területét melegítik fel, hanem azt a felületet, amelybe beleütköznek, ez pedig az emberi test. Azonban nemcsak a bőr melegszik át, hanem az alatta lévő rétegek is. A meleg hatására megindul a verejtékezés, ami méregtelenítő hatású. Continue reading

Az ablaktörlő lapát jó munkát végez

Ablaktörlő lapát

Egy kisebb alkatrész is lehet nagyon fontos és ezért nem kell feltétlenül a motortérben elhelyezkednie. Az ablaktörlő lapát tisztán tartja a szélvédőt, még a makacs szennyeződések esetében is.

Nyáron rengeteg a rovar és ezek elég kellemetlen nyomokat hagynak az üvegen. Amikor esik az eső, akkor a vízcseppek sokasága erősen rontja a látótávolságot. Télen a jég ráfagy a szélvédőre és szintén nehezíti a tájékozódást. Vakon pedig lehetetlen vezetni, ezért szükség van egy olyan eszközre, ami precízen igazodva a szélvédő formájához, el tudja távolítani a szennyeződéseket. Continue reading

Tegye vonzóbbá otthonát a fali lámpával!

Fali lámpa

Sok lehetőség van arra, hogy otthonunkat ékesítsük hasznos és egyben szép tárgyakkal. A különböző stílusú beltéri és kültéri fali lámpa különösen alkalmas arra, hogy megszépítse a szobát vagy éppen a teraszainkat.

Az viszont egyáltalán nem mindegy, hogy milyen típust választunk, ugyanis annyira markáns megjelenése van a modern tervezésű daraboknak, hogy teljes mértékben passzolnia kell a lakás és a lakberendezés stílusához. Nyilvánvaló, hogy a fali lámpa este kap főszerepet, megszépítve és kellemessé téve a pihenésünket vagy a családi vacsorákat. Continue reading

A kerítés védi a magántulajdont

Megerősített kerítések

Legyen bármekkora a telek, érdemes hatékony megoldásokat alkalmazni az elkerítéséhez. A kerítés típusoknak nagyon sok változata létezik manapság. Nemcsak a szerepüknek kell hatékonyan megfeleljenek, hanem itt már a dizájn sem elhanyagolható. Tehát, akkor találtuk meg a számunkra legjobb megoldást, hogyha egyszerre nyújt megfelelő védelmet és még mutatós is.

A kínálat rendkívül gazdag és a weboldalunknak hála, Önnek is lehetőségében áll szemügyre venni a különféle kerítés típusokat, utána pedig eldöntheti, hogy melyik lesz a megfelelő választás.

Continue reading

Igen kedveltek a sport órák

Sport órák

Vannak, akik úgy gondolják, hogy a karórákra már nem igazán van szükség, hiszen adottak a telefonok, a karkötő kis kütyük, amelyek nemcsak a pontos időt tudják megmutatni, hanem számos mást is.

Azonban vannak olyan fajták is, akárcsak a sport órák, amelyek megtartották azokat az adottságokat, amiket az órakedvelők szeretnek, illetve garantálva vannak egyéb tulajdonságok is, ami miatt erre a karóra típusra másképp lehet tekinteni. Continue reading

Biztonságos megoldások a guruló állványok

Megkönnyíti a munkálatokat

Fontos tudni, hogy ezek a szerkezetek a garázsok, csarnokok, illetve egyéb épületek belső tereinek mennyezeti, oldalfali munkálataihoz a leggazdaságosabb megoldások. A guruló állványok egyszerűen mozgathatók, szállíthatók, valamint összeszerelhetők, ebből kifolyólag megkönnyítik és gyorsabbá teszik az építkezést vagy a felújítást.

Emellett a biztonság tekintetében is kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkeznek. Kiválasztásuk során érdemes néhány dolgot figyelembe venni. Bár a termékek bel- és kültéren is használhatóak, ez utóbbi munkálatokra nem mindegy, milyen hatásfokút választ.

Continue reading

Hatékony energiatakarékos klíma

Hatékony berendezések

Ne gondolkodjon tovább, hogyha eddig azon töprengett, hogy vásároljon-e légkondicionálót. A klíma számtalan előnnyel rendelkezik, és manapság már az üzemeltetése sem olyan drága. Nyáron hűthetünk, télen pedig fűthetünk az inverteres megoldásának köszönhetően, sőt, léteznek olyan modellek is, amelyek alkalmasak a párátlanításra, és WiFi-n keresztül okostelefonról vezérelhetőek.

Hogyha nem szeretne bajlódni a beszereléssel, akkor csak szóljon bátran, hiszen vállaljuk ezt is. Így nem kell külön szakembert fogadnia.

Continue reading

Az allergén mentes termékek nem tartalmaznak cukrot

Gluténmentesen szép az élet

Ha nem érzi magát jól a bőrében, akkor rengeteget segíthet, hogyha étrendet változtat. Az allergén mentes termékek jóvoltából kialakíthat egy teljesen új étrendet. Hogyha a vegán táplálkozás mellett dönt, akkor ezekkel a termékekkel nagyszerű eredményeket és finom ízeket érhet el.

A Szafi Reform termékcsaládban mindent megtalál, amire szüksége van. A csökkentett szénhidrát-tartalmú lisztkeverékek egyszerűen alkalmazhatóak a fogyókúrás ételek elkészítésénél. A gluténmentes lisztek és fűszerek pedig a lisztérzékenységben szenvedőknek lesznek nagy segítségére.

Continue reading

OSB, a praktikus megoldás

OSB, a megoldás

Manapság egyáltalán nem jelent gondot az építkezés. Csak azt látjuk, hogy ahol tegnap még csak a csupasz föld volt, holnapra már pompás lakások nőnek ki. Nem is csoda, hiszen a modern eszközökkel nagyon egyszerűvé vált az építés.

A http://famania.hu/kategoria/osb-lap/ linken mindenki megtalálja azt az anyagot, ami ma a belső építkezésnél szinte elengedhetetlen, ez pedig az OSB. Talán éppen ennek köszönhetően vált még könnyebbé a belső építkezés, szigetelés. Continue reading

Az ízületi fájdalom mumusa a túlsúly

Ízületi fájdalom

Sajnálatos módon, manapság rengetegen küszködnek túlsúllyal, ami nemcsak az ember közérzetét és önértékelését rombolhatja le, de számtalan egészségügyi probléma gyökere is.

Az ízületi fájdalom igen gyakran fordul elő azoknál a személyeknél, akik felesleges kilókkal rendelkeznek, hiszen a csontok és az ízületek terhelésnek vannak kitéve. Az esetükben fájdalom léphet fel a térdben, a csípőben, valamint a gerincben, ezáltal pedig korlátozódik azoknak a mozgása. Continue reading