A vízálló okosóra pulzus mérővel

administrator | 2018. február 15. csütörtök | 0 | Webáruház

Vízálló okosóra

Szeretné, ha lenne egy olyan eszköze, amelyik figyelné az aktuális egészségi állapotát, esetleg jelezné, ha hívása érkezett? Erre a vízálló okosóra szárazföldön és persze vízben is képes. Az óra sokaknak elmaradhatatlan kellék, azonban az okostelefonok kicsit elvettek a dicsőségükből.

Olyan eszközre vágytak az emberek, ami több, mint egyszerű időmérő. Ez az igény elsősorban a fiatalok körében jelentkezett. Nem kellett sok ahhoz, hogy az okostelefonok nyomán megszülessenek az okosórák. Egy ilyen kis könnyű eszköz rengeteget segíthet a mindennapi életben, a vízálló okosóra pedig még a vízi sportok űzése közben is szolgál olyan információkkal, mint az elégetett kalória vagy éppen a pulzus száma.

Kézmosásnál sem kell levenni, bármikor érheti nedvesség. A vízálló okosóra olyan nagyszerű dolgokban is segítségünkre lehet, mint az alvás felügyelet, ami segít fejleszteni a jó alvásminőséget vagy mint a szolid vibrációs ébresztés. Ez a csodás készülék is megvásárolható olcsón az azolcsosag.hu webáruházban.

Print Friendly, PDF & Email

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék