A stabil lábakon álló projektor vászon

administrator | 2018. március 8. csütörtök | 0 | Webáruház

Projektor vászon

Az egyetemi előadásokat vagy a különböző cégek projektmunkáinak a bemutatását szükséges kivetíteni. Ezáltal vázolni lehet a témát és a nézőknek egy átfogó kép alakul ki a kérdésről. A vetítőhöz elengedhetetlen a projektor vászon, amennyiben az adott teremben nincs egy nagyobb fehér falfelület, amin ez megoldható lenne.

A nagyszerű minőségű kép elérése érdekében, célszerű az említett termék mellett dönteni, ráadásul a modern technológiának köszönhetően, számos korszerű példányt dobtak piacra. Vásárolhat 3D szerkezetet vagy okostáblát, amire egyaránt lehet vetíteni.

Néhány projektor vászon állvánnyal van ellátva, valamint a legtöbbre jellemző a fémkazetta, amibe az egész felület képes visszacsúszni, ezáltal a por vagy egyéb külső hatások nem tesznek benne kárt. Érdemes a matt felület mellett dönteni, így nemcsak a bemutatók, de a filmek nézése is lehetséges rajta. A projektor vászon különböző méretekben kapható. Alkalmazható stabil állványon vagy egyszerűen felakasztható a falra. A termék használata a projektek bemutatásakor igényességet sugall az előadóról.

Print Friendly, PDF & Email

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék