Push up bugyi a gömbölyded fenékért

administrator | 2018. április 5. csütörtök | 0 | Webáruház

Push up bugyi

Kinézett magának egy csodás streccs szoknyát, de a feneke nem mutat benne a legjobban? Nem gond, ha van push up bugyi! Hogy ez a fogalom mit takar? Hát a popsit, na meg a gravitáció okozta kisebb-nagyobb hibákat. Komolyra fordítva a szót, ez a bugyi nemcsak formázza és megemeli a feneket, hanem ad neki egy plusz gömbölyűséget is.

Tökéletesen kerek hátsóval nem rendelkezik mindenki, még ha ez is lenne az igazságos. A gyötrő popsit formáló tornagyakorlatokra nem mindenki alkalmas és ez elég időigényes is. A meglehetősen bizarr fenékimplantátumok pedig eléggé veszélyesek és drágák. A push up bugyi viszont percek alatt megadja mindazt, amit a természet nem, fájdalommentesen és kifejezetten olcsón.

A BRAZILIAN SECRET párnázott alakformáló push up bugyi egyedi kialakítása révén, természetes módon megemeli a popsit, hangsúlyozza a fenék kontúrját, kerekebbé teszi azt. Tökéletes mindennapi használatra, mivel kényelmes, diszkrét és teljesen láthatatlan a ruha alatt. Rendelje meg azonnal és hozzá egy szűk nadrágot is a zenudashop.hu webáruházból!

Print Friendly, PDF & Email

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék