Announcement: Címlap

Narancssárga figyelmezetés – újra jönnek a zivatarok

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint kora délutántól eleinte az észak-magyarországi régióban és az Alföld északi, északkeleti részén, majd késő délutántól a Nyugat-Dunántúlon lehetnek heves zivatarok.

Keddig lehet jelentkezni a pótfelvételire
A továbbtanulni akarok most már csak egy intézményt és egyetlen képzést jelölhetnek meg.
Augusztus 07 13:44
Rendőrautót és buszt gyújtottak fel a tüntetők
Zavargások robbantak ki vasárnapra virradó éjjel London Tottenham városrészében amiatt, hogy rendőrök megöltek egy négygyerekes családapát.
Augusztus 06 22:13
Dzsudzsák első meccsén nyert új csapata
Dzsudzsák Balázs győztes csapat tagjaként mutatkozott be az orosz labdarúgó-bajnokságban szereplő Anzsi Mahacskalában.
Augusztus 06 21:20
Szétlopják a tüdőkórházat
Tolvajok fosztogatják az egykori szolnoki tüdőkórházat. Az önkormányzat szerint túl sokba kerülne a bontásra váró épület őrzése.
Nem kéne fizetni a tankönyvekért?
Bevezetnék a tankönyvi rendszert, melynek lényege, hogy a tankönyvek iskolai tulajdonban lennének, a tanulók pedig ingyen használnák.
Augusztus 06 20:53
Kimenekültek a mélyből, most nyomorognak
Rémálmaik vannak, pszichológiai problémákkal küzdenek azok a chilei bányászok, akik 69 napot töltöttek a föld alatt.
Augusztus 05 19:48
Elhallgat valamit a norvég tömeggyilkos?
A rendőrök szerint a 32 éves fiatalember készségesen együttműködik velük, de a jelek szerint elhallgat valamit.
Augusztus 05 13:18
Müller: felelős választás volt a devizahitel
A Magyar Bankszövetség vezető tanácsadója szerint akik devizahitelt vettek fel annak idején, azok jó része felelősen döntött.
Augusztus 05 13:15
Fagykárenyhítés: a Magosz visszautasítja az MSZP állítását
A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Országos Szövetségének elnöke azt mondta, hogy a kormány segít a termelőknek.
Augusztus 05 11:03
Folyik a megbeszélés a kormánymunkáról
Felcsúton, a sportszállóban találkozott a miniszterelnök pénteken Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettessel, hogy értékeljék a kormány elmúlt évi munkáját és beszéljenek a kabinet előtt álló feladatokról.
Augusztus 04 20:10
Átvállalja az állam a MÁV és a BKV adósságát
Az adósságátvállalás összege nem haladhatja meg a MÁV-csoport esetében a 300 milliárd forintot, a BKV esetében pedig a 78 milliárd forintot.
Augusztus 04 20:02
Fürdőruhára cserélhetjük az esőkabátot
Nyarat ígértek a meteorológusok, de esett az eső. Azt mondják, nem tévedtek, csak a zivatarzóna egyik csücske belógott a főváros fölé.

Augusztus 04 19:55
Hibrid tesztbusz jár az Urániától

Hibrid meghajtású buszt tesztel egy héten keresztül a BKV a 8-as vonalon.

Laktózmentes recepteket keres? A legjobb helyen jár!

Laktózmentes
Laktózmentes

Hogy a tej egyenlő élettel, erővel és egészséggel, minden magyar kisgyermek tudja, hiszen ezt már kiskorban tudatosítják az emberben. De vajon tényleg így van-e? Aki laktózérzékeny, aki laktózintoleranciával rendelkezik, az biztosan cáfolni tudja a fenti állítást, ugyanis számára a tej (és tejtermékek) fogyasztása erősen ellenjavallt lesz. Aki tejérzékeny, annak szigorú diétát kell követnie, mely teljes egészében laktózmentes ételekre épül https://receptneked.hu/allergia/laktozmentes/ . Tudni kell, hogy bár a laktózérzékenység alapvetően mennyiségi probléma, azaz csak egy bizonyos mennyiségben elfogyasztott tej vagy tejtermék bevitele után jelentkezik, általában legfeljebb fél óra múltán. Mindenkinél máshol húzódik meg azonban a tolerancia határvonala.

Kiváló bőrmegújító az infraszauna

Cédrus infraszauna

A kellemes meleget a legtöbb ember kedveli. Ha ezen felül a testre is jótékonyan hat, akkor még jobb. Az infraszauna számos jótékony hatását figyelték meg felfedezése óta.

Az infrasugarak nem a szauna belső területét melegítik fel, hanem azt a felületet, amelybe beleütköznek, ez pedig az emberi test. Azonban nemcsak a bőr melegszik át, hanem az alatta lévő rétegek is. A meleg hatására megindul a verejtékezés, ami méregtelenítő hatású.

A fogyókúra javítja a közérzetet

Őrizze meg alakját!

Sokféleképpen javíthatunk az életvitelünkön, ha betartunk néhány alapszabályt. Az okosan előkészített fogyókúra elkezdése hozzájárul testünk felfrissüléséhez. Az ember a szokások rabja, ezért gyakran nehezére esik leszokni valami olyanról, ami beépült a mindennapjaiba.

Ezek lehetnek az abszolút természetes dolgok és szükségletek, mint az étkezések, a folyadékfogyasztás és így tovább. Az élsportolók gyakran hangoztatják, hogy az nem ideális fogyókúra, amikor megvonjuk magunktól a táplálékot. A kulcsa mindennek a mértékletesség.

Férfi parfüm márkák kedvező áron

Férfi parfüm márkák
Férfi parfüm márkák

Szeretné párját meglepni a kedvenc illatával, de nem szeretne vagy nincs lehetősége egy kisebb vagyont költeni rá? Akkor tegyen egy próbát a világhírű férfi parfüm márkák minőségi utánzataival, amelyek a megszólalásig hasonlítanak az eredetiekre, de sokkal kevésbé terheli meg a költségvetését!

Ma már olyan férfi parfüm márkák utánzatait is megtalálhatjuk, mint Hugo Boss, Calvin Klein, Ralph Lauren, Paco Rabanne, Giorgio Armani vagy Dolce Gabanna, így lényegében nincs akadály, hogy ezen remek lehetőséget kiaknázhassuk.

A megfelelő ügyvéd: Dr. Vidákovics

Dr Vidakovics oldalán
Dr Vidakovics oldalán

Ha a törvénnyel szemben összeütközése van, akkor szüksége lesz egy ügyvédre, aki képviselni tudja a jogait a bíróság előtt. A költségvetési csalás egy olyan ügy, amelyik nagyon komoly előkészítési szakaszt követel meg. Dr Vidakovics oldalán pontosan olvashatja, hogy mi jellemzi ezt a bizonyítási eljárást, mire kell számítani a vádlottnak, akit ilyen bűncselekménnyel gyanúsítanak. A honlapon kiemelésre kerültek a fontosabb paragrafusok a törvényből, amelyeket érdemes elolvasnia.

Fontos a figyelemfelkeltés a reklámajándék emblémázás során

Feliratozható reklámajándék
Feliratozható reklámajándék

Mi már megszoktuk, hogy a legtöbb vásárlónknak tegnapi határidővel kellenének termékeink. Éppen ezért reklámajándék emblémázás három napon belül elkészül.

Amennyiben visszatérő megrendelőről van szó, úgy könnyebb a dolgunk, mivel valószínű, hogy már a logója vagy a cég neve megtalálható adatbázisunkban, ami mindenképp gyorsítja a munkát. Minden reklámajándék emblémázás azzal kezdődik, hogy a megrendelő kiválasztja a feliratozni kívánt tárgyat, majd az ehhez leginkább illő színt, ami a felirat lesz.

Színes, érdekes hírek az interneten

érdekes hírek
érdekes hírek

Érdekes cikkeket szeretnénk olvasni az interneten? Akkor itt most jó helyen járunk. Nemcsak állandóan a politika vagy a gazdaság a téma, hanem a természet, a Földünk, az állatok és a hétköznapjaink. Számtalan olyan érdekes dolgot tudhatunk meg magunkról is, amelyek eddig titokban vagy homályban voltak előttünk. Az érdekes hírek mindenkinek elérhetőek, az oldalon lapozgatni igazán könnyű, a felhasználóbarát kialakításának köszönhetően. Ha egy érdekes hír elnyerte a tetszésünket, akkor azt azonnal meg is tudjuk osztani a barátainkkal.

A csap webáruház széles kínálata

csap webáruház
csap webáruház
A megfelelő csaptelep kiválasztása mindig szakértelmet követel, hiszen csak szakember tudja meghatározni azt, hogy melyik típusú csap lesz számunkra a megfelelő. Laikusként is érdemes megjegyezni azt a pár szabályt, amelynek segítségével azonnal különbséget tudunk mi is tenni egy jó és rossz felépítéssel rendelkező csap között. A csap webáruház többféle terméket kínál eladásra, így biztos, hogy megtaláljuk azt, amire szükségünk van. A csaptelepek között nagyon sokan keresnek fürdőszobai csapokat.

Ajándéktárgyak készítése gravírozással

Ajándéktárgy gravírozása
Ajándéktárgy gravírozása

Szeretnénk meglepni egyik munkatársunkat egy speciális ajándéktárggyal? Szerencsére van lehetőségünk különleges feliratok és logók felvitelére is, amely igazán egyedivé varázsolhatja az adott tárgyat. A gravírozás sokszor használatos ajándékok díszítésére és szinte bármilyen anyagra gravírozhatunk, ha a lézeres gravírozást választjuk.