Monyo – a minőség jegyében

administrator | 2018. május 24. csütörtök | 0 | Webáruház

Monyo sörök

Hogy a magyar nem sörfőző nemzet? Még! A vállalkozó kedvű polgárok ugyanis egyre merészebben törekszenek eme cél megvalósítására. A változatos Monyo például az egyik legizgalmasabb és leginnovatívabb képviselője jelenleg a hazai sörfőzésnek.

A célja az, hogy felvegye a versenyt a már ismert márkákkal? Nem! Mivel nem egy meglévő íz másolásával, reprodukálásával kíván betörni a köztudatba, hanem egyediséggel. 2014-ben indult útjára ez a márka, gyakorlatilag a semmiből. A Monyo alapításának egyik fő oka, hogy kiküszöbölje a már meglévő kézműves sörök minőségének ingadozását. Az egyik alapító tag ezért „kénytelen” volt megfőzni a saját sörét, hogy a kocsmája vendégeit mindig ugyanolyan íz-világú sörök várják.

Jó ötlet volt, mivel a Monyo erőteljesen betört a hazai piacra. A high-end technológia és a komoly elszántság hamar meghozta a gyümölcsét, mivel ezt a sört már mindenhol a magas minőségű hazai sörök között tartják számon. A legjobb maláták, élesztők és komlók révén, egyedi és változatos íz-világot hoztak össze.

Print Friendly, PDF & Email

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék