Mik a szabványos autógumi méretek?

Autógumi méretek
Autógumi méretek

Nagyon nézze meg, hogy milyen méretű abroncsot vásárol, mert gondok jelentkezhetnek, ha nem megfelelő döntést hoz. Több olyan jellemző is van, amelyet figyelembe kell vennie a rendelés előtt. Kezdjük azzal, hogy az akciosgumi.hu szerint sokat számít a három darab számjeggyel megjelölt futófelület nagysága.

Ezután szerepel a kétszámjegyű oldalfali magasság. Az R betű egészen pontosan a radiálszerkezetre vonatkozik. Az akciosgumi.hu szakemberei szerint ezt követi a keréktárcsa átmérő, illetve a terhelési és sebességindex.

Jól látható tehát, hogy több tényező is szükséges ahhoz, hogy jellemezni lehessen az abroncsokat. Érdeklődjön arról, hogy az Ön autójára pontosan milyen gumi kell, mert akár balesetet is okozhat a nem megfelelő méret.

Az akciosgumi.hu oldalon biztosan talál olyat, amelyik minden szempontból jó döntést jelenthet. Gond esetében mindenképpen kérdezze meg a szakértőket, hogy melyik típust ajánlják. Ha kedve tartja, akkor azt is megérdeklődheti, kinek milyen tapasztalatai vannak az egyes modellekkel kapcsolatban.

Print Friendly, PDF & Email