A krémlikőr könnyed csábítása

Kávé ízű krémlikőr

Amikor kedveskedni szeretnénk valamelyik hölgy ismerősünknek, akkor biztosan örülni fog egy csokor virágnak. Viszont, aki szereti az édes ízeket, a krémlikőr maga lesz a Kánaán.

Nagyon sok változata létezik, ezért lehet nehéz lesz a választás. Az biztos, hogy legalább egyszer érdemes mindegyiket kipróbálni. Biztosan meg fogjuk találni a kedvencünket. Selymes, lágy ízének köszönhetően elég becsapós italnak tartják, mert ahogy mondani szokták, szinte itatja magát.

Hogyha nem figyelünk oda, a krémlikőr könnyedén a fejünkbe szállhat. De ki tudna ellenállni az olyan ízek csábításának, mint a vanília, a csokoládé és az egzotikus kókusz? Az alkoholtartalom is eltérő lehet a különféle fajták között, ezért olyat válasszunk, amivel biztosan képesek leszünk megbirkózni.

Hazánkban az egyik legismertebb krémlikőr a Baileys, de ezen kívül még rengeteg felfedezni való vár ránk, hogyha meglátogatjuk a diszkontital.hu webáruházat, ahol a kategóriáknál ki kell választanunk a krémlikőröket és máris elénk fog tárulni a hatalmas választék.

Print Friendly, PDF & Email