Hegesztett szerkezetek, tartószerkezetek és csővezetékek

administrator | 2018. március 13. kedd | 0 | Webáruház

Ipari kompresszor

A dugattyús kompresszor igen gyakran kerül összehasonlításra a csavarkompresszorral. Ez nem is meglepő, ugyanis a két fajta szerkezet működési elvét sokan azonosnak hiszik, azonban ez tévedés. Mindkét típusból létezik ipari kompresszor modell is, amelyik gyárakban, üzemekben bizonyul nélkülözhetetlennek. A két berendezés közötti legnagyobb különbségnek a működési elvük bizonyul. A csavarkompresszor két szemben álló csavar ellentétes mozgásával állítja elő a sűrített levegőt.

A másik gépezet esetében mindez a dugattyúk feladata. Természetesen mind a két masina tekintetében a legfontosabb, hogy sűrített levegő jöjjön létre, amit valahol fel lehet majd használni. Nagyobb gyárakban az ipari kompresszor gyorsan, megbízható módon tudja ezt elvégezni. Jó minőségű, tartós és időtálló ipari kompresszor fajták megvásárolhatóak a ganzair.hu webbolttól, ahol ezen két típuson kívül számos más változatú, ilyen jellegű szerkezet is megvehető.

Rengetegen azért szeretnek itt vásárolni, mert nem csupán a magas nívó adott, hanem a kedvező ár is. Valamint itt lehetőség van az hegesztett szerkezetek beszerzésére is. Ez a cég már igen régóta végzi az acélszerkezetek hegesztéses eljárással történő előállítását. Ide sorolhatóak az acél tartószerkezetek, önálló szerkezetek, csővezetékek, nyomástartó rendszerek. Ezek mindegyikénél biztosítja a vállalkozás a javítást és átalakítást is. A sikert az adja, hogy az itteni szakemberek a munkát az arra vonatkozó üzemtanúsítás és egyéni kompetenciák alapján végzik.

Ezért is lehet biztos abban a megrendelő, hogy a kapott termék minden téren megfelel majd az igényeknek. A hegesztett szerkezetek esetében a hozzáértők tervezéstől a kivitelezésig komplett megoldásokat biztosítanak. Ez vonatkozik a sima szénacél anyagoktól kezdve egészen a meleg szilárd és a rozsdamentes anyagminőségekig. A hegesztett szerkezetek magas színvonalát igazolja, hogy az ennél a vállalatnál dolgozó személyek évente többször is végeznek szerviz tevékenységet Németországban és Ausztriában. Itt a kazánipari berendezés javításokat és egyéb gépészeti kivitelezéseket garantálják a rengeteg tapasztalttal rendelkező munkatársak.

Print Friendly, PDF & Email

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék