A Dominoni termékek világhírűek

administrator | 2018. április 3. kedd | 0 | Webáruház

Kiváló munkagépek

A jó minőségű, fejlett technológiák mögött minden estben több évtizedes tapasztalat, fejlesztés és elhivatottság tapasztalható. Így van ez a gépiparban is, ahol az olasz Dominoni márka mára kivívta magának az elismerést. A több mint 50 éves múltra visszatekintő cég piacvezető a kukorica vágóasztalok területén.

A Dominoni 40 típusú adaptert kínál a vásárlóinak, amelyek között biztosan mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A 3 év teljes körű garancia megnyugtató és hosszútávra enged tervezni a beruházó cégeknek.

Az adapterek minden kombájnhoz, szabványosan kerülnek legyártásra, így bármelyik típushoz csatlakoztathatóak. A gigafarm.hu hazai forgalmazó számos jól ismert márka képviselője. Itt minden mezőgazdasági gépre és alkatrészre talál megoldást. A Dominoni márka náluk széles választékban áll rendelkezésre.

A gyors kiszolgálás itt alap, az országban 24 órán belül eljuttatják a vevőnek a megrendelt termékeket. Bármilyen kérdés esetén, bátran fordulhatnak a cég szakembereihez, akik szívesen állnak rendelkezésre.

Print Friendly, PDF & Email

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék