Búvóhelyek a Corvin sétány környékén

Búvóhelyek Budapesten

Egy közösen eltöltött csodás nap után, sok pár nem vágyik másra csak, hogy este is folytatódhasson a kaland. A Corvin sétány közelében pár órára is meg lehet szállni, különösen, ha van kivel. Akik szállták már meg itt egy szerelmi kuckóban, tisztában vannak vele, hogy a lakás elképesztően modern és minden adott ahhoz, hogy a szerelmesek jól érezzék magukat. A Corvin sétány búvóhelyei teljes mértékben megfelelnek a fiataloknak és időseknek is, akik szeretnének bérelni egy lakást egy pár órára vagy egy egész éjszakára. Az itt kivehető, stílusában modern és üdítően fiatalos kuckó annyira jó helyen van, hogy az a Róbert Károly körútról könnyen, akár gyalogosan is megközelíthető.

Azok a párok, akik imádnak együtt lubickolni egy tágasabb kádban, ebben nem fognak csalódni, hiszen itt adott a közös fürdőzés élménye, amely során relaxálni lehet és szenvedélyes pillanatokat is el lehet tölteni. A Corvin sétány búvóhelye kellemes, friss színeivel igazán pezsgő alaphangulatot teremt a pároknak a kötöttségektől és zavaró körülményektől mentes kikapcsolódáshoz.

Ez természetesen nagyon fontos sokaknak. Rengetegen ezért nem is mennek hotelbe, mert tudják, hogy ott a szobalányok gyakran bekopognak. Ez itt elfelejthető, és a szenvedélyre vágyó személyek csakis egymásra koncentrálhatnak. Az ide látogatók minden kényelmét kielégítendő tetőtéri terasszal is rendelkezik a garzon. Sokan szeretik, hogy például tiszta időben, messzire ellátni és éjjel akár a csillagok romantikus megcsodálására is lehetőség nyílik.

A Corvin sétány lakásai pontosan emiatt annyira felkapottak. Klímaberendezéssel, vezeték nélküli internettel és Full HD tévével is fel vannak szerelve, ezért a kényelem garantált. A Corvin sétány garzonjaiban mindig tiszta ágyneműket találnak a párok és persze adottak a friss törölközők is a fürdőszobában. Akik teljes diszkrécióra, sejtelmes hangulatra vágynak, nyugodtan elsötétíthetik az ablakokat köszönhetően annak, hogy ezek redőnnyel vannak ellátva. A Corvin sétány búvóhely ezért is annyira népszerű azon szerelmesek körében, akik teljes kikapcsolódásra vágynak.

Print Friendly, PDF & Email