Akciósan kapható Doogee mobil

Doogee mobil
Doogee mobil

A Puremobile egy elsősorban kínai mobiltelefonok forgalmazásával foglalkozó internetes áruház, amely tucatnyi kevésbé populáris, elektronikai árucikkeket gyártó cég termékeit árusítja.

A Doogee mobil sem mondható egy híres márkának, de mivel már jelen van az európai piacokon, ezért kezd egyre inkább ismertté válni. A weboldalon szereplő összes Doogee mobil dual SIM-es, ami azt jelent, hogy egy időben két telefonhálózat kártyáját is képes befogadni, tehát egyszerre két készüléket helyettesít.

Az összes ilyen márkájú okostelefonra 12 hónap garancia érvényes, ami olyan esetekben alkalmazható, amikor a mobil meghibásodása rendeltetésszerű használat mellett következett be. A legtöbb Doogee mobil jelenleg leárazás alatt van, szóval ha valakinek szimpatikus ez a mobiltelefon, akkor nem érdemes sokat hezitálnia a vásárlással, hiszen az akció a készlet erejéig tart.

Akármelyik Doogee mobilra is esne a vásárló választása, az oldalról zökkenőmentesen rendelheti meg azt. A rendelés lebonyolításához néhány személyes adat is szükséges.

Print Friendly, PDF & Email