A reptéri parkoló árai fel vannak tüntetve a weboldalon

administrator | 2019. február 6. szerda | 0 | Szolgáltatás

Reptéri parkoló

Nem mindenki kedveli a tömegközlekedést, mégis vannak olyan desztinációk, amelyeket majdnem kizárólag csak repülőgéppel lehet megközelíteni, mások pedig azért választják gyakran ezt a közlekedési eszközt, mert gyorsan elérhetik általa az úti céljukat. Sokan a saját autójukkal érkeznek a reptérre, nekik van kitalálva a reptéri parkoló szolgáltatás.

Az üzemeltető vállalat egyébként még akciósan bőröndfóliázás kivitelezésével is foglalkozik. Ez a tevékenység az utazásra is magukkal vitt értéktárgyak épségét hivatott megóvni, a reptéri parkoló pedig a legtöbb család legféltettebb ingóságát, a gépkocsit tartja biztonságban mindaddig, amíg az utazók visszaérkeznek az üdülésről.

A reptéri parkoló árairól bővebben az europarkolo.hu weboldalon lehet informálódni. Ugyancsak az online felületen lehet elintézni a foglalást is, de ezt a weblapon lévő telefonszámon keresztül is el lehet rendezni. Lehet választani őrzött, reptérhez közeli illetve fedett parkolók közül. Utóbbi plusz napi 500 forintos költséget jelent az utasnak.

Print Friendly, PDF & Email

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék