A biciklis táska elengedhetetlen hosszú túrák esetén

Biciklis táska
Biciklis táska

Amikor egy kerékpártúrára indulunk, általában szeretünk vinni magunkkal bizonyos tárgyakat, amelyekhez vészhelyzetben vagy pihenéskor hozzányúlhatunk. Ehhez biciklis táska szükséges, amit akár a hátunkon, akár a bringa valamelyik részén tárolni tudunk.

Az Agárdi Kerékpár webáruház minden olyan árut forgalmaz, amely kapcsolódik a bringázós élethez, így a táskák is megtalálhatók a felhozatalunkban. Az agardikerekpar.hu weboldalon Ön is megtekintheti, hogy mi mindennel várjuk ügyfeleinket, és többet is megtudhat családi vállalkozásunkról, amelyet 2013-ban indítottunk el.

Mivel sok év tapasztalatunk van a bringás piacon, illetve mindannyian megszállottai vagyunk ennek a sportolási lehetőségnek, tudjuk, hogy egy kerékpárosnak mi mindenre van szüksége. A biciklis táska nagyon fontos lehet azon esetekre, ha hosszú útra megyünk, esetleg többnapos kiruccanásra. Mivel több fajtája létezik, a kínálatunkban megtalálja a hátitáskák, kormánytáskák, nyeregtáskák, váztáskák, válltáskák és csomagtartóra való táskák színes választékát olyan árakon, amelyek elérhetőek mindenki számára.

Minden kerékpár táska hírneves márkájú, így aki tőlünk vásárol, akár személyesen az agárdi boltunkban, akár a weboldalunkon keresztül, biztos lehet abban, hogy kiváló kvalitást szerez be. Tudni kell, hogy a magyarországi törvények értelmében minden ügyfélnek joga van nyolc munkanapon belül elállni a rendeléstől. Ilyen esetekben cégünk köteles legfeljebb harminc napon belül visszafizetni a teljes összeget, amelyet a kliens a rendeléskor elköltött.

Ez is arra ösztönöz minket, hogy csakis prémium termékeket forgalmazzunk, különben pénzügyi és bizalmi veszteséggel kell számolnunk, ami nem tesz jót egyetlen vállalkozásnak sem. A kerékpár táska felhozatalunk is olyan gyártóktól származik, mint az Abus vagy a Kellys. Ezen nevek minden vérbeli biciklisnek sokat mondanak, és garanciát jelentenek a színvonalukra. Ha Önnek bármilyen kérdése van a bringákkal kapcsolatosan, nyugodtan felhívhat minket, és mi szakmai tanácsokkal fogjuk ellátni Önt.

Print Friendly, PDF & Email